Velofabrik krijgt het Fairfin label !

Fairfin is een netwerk dat duurzame financiering promoot en burgers aanmoedigt om zelf te investeren in verantwoordelijke ondernemingen.

Want als zelfs banken zich misdragen, aan wie kan je je spaargeld dan nog wel toevertrouwen? Wie niet wil dat zijn of haar euro’s gebruikt worden voor de financiering van wapenhandel, de uitbuiting van hele bevolkingsgroepen en uitputting van natuurlijke hulpbronnen, of voor allerhande vormen van speculatie, vindt bij Financité concrete oplossingen om op een gezonde en duurzame manier te investeren.

Door zelf te investeren kan je als spaarder economische initiatieven steunen die je echt interesseren, zonder tussenpersonen, commissielonen, gespeculeer en inmenging van grote financiële belangengroepen.

Fairfin heeft van in het begin de ontwikkeling van Velofabrik gesteund, met name d.m.v. een publieke oproep aan potentiële aandeelhouders in 2015. Na onderzoek van onze werking, ons businessplan en ons budget kenden de experts van Fairfin op 15 december 2015 het label “produit financier direct, non bancaire et solidaire” toe aan de aandelen van Velofabrik.

Meer dan ooit wil Velofabrik de fietsenfabriek zijn van en voor Brusselaars … en voor anderen. De investeringen van fietsers en sympathisanten zijn niet alleen noodzakelijk voor ons succes, maar motiveren ons ook om elke dag beter te doen.

Neem dus deel aan het Velofabrik-verhaal door één of meerdere aandelen te kopen! Want hoe meer mensen op de trappers, hoe sneller onze stad erop vooruit gaat!

Author

info@velofabrik.be